Om


PictPro (Picture Production) porträtterar. Målsättningen för PictPro är att ge sina kunder bilder som är över förväntan med den typiska karaktären som gör PictPro så framgångsrik.

 John Hagby heter jag som står bakom PictPro och jag jobbar heltid med foto där PictPro är en stor del av detta men jag jobbar även som säljare, utbildare och produktexpert för företaget Aifo AB.

Min passion är att porträttera människor i alla former. Är det människor med i bilden så trivs jag som fotograf. Detta utesluter inte mitt intresse för andra typer av fotografering men det som ligger mig varmast om hjärtat är människor och till det även ljus och ljussättning.

Jag älskar att dela med mig av min kunskap så jag håller emellanåt kurser i ljussättning och modell/porträttfoto men gör även föredrag och anpassade kurser på företag eller i fotoklubbar.

Fotograf: John Hagby

Vinnare av kategorin Porträtt i Porträtt SM 2016, Brons i kategorin Porträtt i Porträtt SM 2014, hedersomnämnande i Fine Art i Porträtt SM 2014, Silver i Fine Art i Porträtt SM 2014.
Del av Landslaget i Fotografi 2017 (Representerar kategorin Porträtt)