Prislista för privatpersoner


Bilder för generationer

En stor betydelse för hur en bild ser ut beror på hur man kopierar den. Därför ser PictPro varje fotografering som en del i flödet att ta fram en bild som allt igenom är gjord med ett hantverk av högsta klass. När fotografering är gjord fortsätter arbetet med dina bilder i form av redigering och produktion av tavlor som kommer smycka dina, din familjs och dina vänners väggar under lång tid framöver. För PictPro är det viktigt att dessa tavlor är producerade med största omsorg om kvalitét. Vi arbetar mycket med våra bilder för att tillföra dedär lilla extra som gör att de bilder vi levererar till dig sticker ut ifrån mängden. Vi kopierar och redigerar därför alla våra bilder själva eller via kvalitétssäkrade leverantörer. Helt enkelt för att bara vi själva vet hur bilden var tänkt när vi tog den. Vi följer alltså bilden från avtryck till en färdig tavla att hänga upp på väggen.

Alla våra bilder (med undantag för passfoton och tackkort) levereras monterat i ram, på touchplatta eller en stärkande skiva som gör att bilden blir stabil att montera själv eller användas som den är. Monterade bilder är alltid ytbehandlade på ett extra skyddande sätt så du kommer ha glädje av dina bilder under många år framöver. Ytor du kan välja på är laminerat, Canvas och Fine art. Prov på de olika ytorna finns på plats och kan ses i samband med bildvisning för att du skall kunna göra rätt beslut om hur du vill ha dina bilder.

Olika kunder har olika behov av storlek och mängd av bilder varpå vi delar upp kostnaden för fotografering och kostnad för beställning av bilderna. Inga digitala filer ingår i samband med fotografering. Vid beställningar över storleken 24x24cm så ingår dock samma bild i digitalt format, anpassat för mobiltelefonen, och webforum som t.ex. Facebook eller egen blogg. Denna bild har då en diskret logga på sig.

Porträtt

Porträttfotografering ca 1h (barn/familj/student etc)                        895:-
Fitness/Fine-Art/FAN                                                                                995:-
Enkelt porträtt ink 1 lågupplöst bild (t.ex för linked in)                      695:-
Enkelt porträtt ink 2 lågupplösta bilder                                             1 295:-

Helgtillägg för porträttfotografering                                                      500:-
Tillägg för fotografering utanför studion i storgöteborg                    500:-
Reseersättning per km utanför Partille Kommun                                    4:-

ID-kort ink 8 bilder för t.ex. körkort eller visumansökningar            395:-
Extra karta med 8 bilder                                                                          195:-

Försäkringsskada/personskada/ärr                                             från   795:-

All typ av fotografering tidbokas via kontaktformuläret.

Bildvisning

Efter fotografering går vi igenom och bearbetar alla bra bilder till ett bildspel. På er bokade visningstid tittar vi gemensamt på bilderna och väljer ut era favoriter.

När ni gör en samlad beställning i samband med bildvisningen underlättas vårt arbete. Därför får ni också en större rabatt ju mer ni beställer. Passa på att beställa förstoringar till er själva, föräldrar, syskon och vänner. Eller än bättre, låt dem vara med så kan mormor/farmor morfar/farmor beställa sina egna bilder och ta del av er förtjänade rabatt. Man kan vara upp till 6 personer på en bildvisning. Då summerar vi beställningarna och alla delar på en större rabatt! Så, ju mer ni beställer desto större blir rabatten, upp till 30%!

Tavlor

Varje kund har egna behov av storlek, ramtyp och yta på bilden varpå du som kund kommer tillbaka till studion ca 2-4 veckor efter fotograferingen för en bildvisning. Under bildvisningen får du känna och klämma och se på de olika alternativen av förstoringar du kan göra. Medans en kund vill ha standardstorlek i standardram så kan nästa kunds behov vara ett mycket specifikt i storlek och ramtyp. Alla kunders önskemål uppfylls i möjligaste mån. I samband med bildvisning får du rabatt på PictPro’s ordinarie förstoringspriser. Denna rabatt kan vara allt från 15-30% och baseras på din beställningsvolym.

Grundsortiment på våra förstoringar och färdiga tavlor sträcker sig från 195:- till 9 500:- (Vid bildvisning har man minst 15% rabatt på dessa priser)
Utöver detta kan vi skräddarsy önskade förstoringar, då räknas priser fram efter begärd offert.

Bröllop

Inför en bröllopsfotografering träffas vi förutsättningslöst för att diskutera hur vi kan göra Er speciella dag med Era önskemål och förväntningar så bra som möjligt.

PictPro fotograferar allt från en enkel porträttfotografering till att följa Er under hela dagen eller under valda delar av dagen. Välj det paket som passar er bäst eller låt oss skräddarsy en fotografering exakt efter era önskemål.

Paket

Brudbilder 6 400:-
Fotografering ca 1,5h utomhus eller i studio. 1000;- extra rabatt på förstoringar vid bildvisning. Ink digitalt bildspel.

Halvdag 12 800;-
Fotografering i 3,5h. Bra för t.ex. brudbilder och vigsel. 1500;- extra rabatt på förstoringar vid bildvisning. Ink digitalt bildspel

Heldag 31 000;-
Fotografering i 8h. Utmärkt för brudbilder, vigsel och en bit in på festen. Ofta fram till tårtan skärs upp.
2 000;- extra rabatt på förstoringar vid bildvisning. Ink digitalt bildspel.

Specialpris på digitala filer ges när man bokar ett bröllopspaket.

Bokningsavgift på 3 000;- debiteras i samband med att ni bokar PictPro. Denna dras sedan av när faktura på restbeloppet skickas. (Återbetalas ej)